ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ - Η κάλπη μίλησε: Αυτοί θα διεκδικήσουν μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο

ΔΗΣΥ - Η κάλπη μίλησε: Αυτοί θα διεκδικήσουν μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο

Διεξήχθη σήμερα συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού με κύριο αντικείμενο την επιλογή των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Παράταξης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Παράταξης, στο πρώτο μέρος η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου απευθύνθηκε στα μέλη του Σώματος τονίζοντας την ανάγκη από σήμερα όλοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για το κυπριακό, με τους συνταρακτικούς γεωπολιτικούς κραδασμούς που μας περιβάλλουν, όπως ανέφερε, ότι επιβάλλεται η φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη να είναι ισχυρή. Να είναι μια αξιόπιστη και ηχηρή φωνή που προτείνει λύσεις, που παρεμβαίνει, υπερασπίζεται δημοκρατικές αρχές και αξίες, που επηρεάζει πολιτικά δεδομένα και καταστάσεις!

Είμαστε περήφανοι και περήφανες για τους Ευρωβουλευτές και Ευρωβουλεύτριες μας, τις προσωπικότητες που διαχρονικά μας εκπροσώπησαν και μας εκπροσωπούν, καθώς και για το βαρυσήμαντο και αξιόλογο έργο που επιτέλεσαν, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πατρίδας μας, με άξονα παράλληλα την πρόοδο και την ευημερία ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Αννίτα Δημητρίου.

Η ψηφοφορία διεξήχθη κανονικά, τηρώντας όλες τις καταστατικές πρόνοιες.

Τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου ψήφισαν ως υποψήφιους ευρωβουλευτές (με αλφαβητική σειρά) τους κάτωθι:

· Χρίστο Αγγελίδη

· Κωνσταντίνο Πετρίδη

· Λουκά Φουρλά

· Μιχάλη Χατζηπαντέλα

Μαζί με τις κ. Ξενοφώντος Χριστιάνα και κ. Σταύρου Ελένη, οι οποίες αυτομάτως προκρίθηκαν με βάση το καταστατικό, συναποτελούν το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις ευρωεκλογές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα βάσει ψήφων:

2. Κωνσταντίνος Πετρίδης – Έλαβε 77 ψήφους

3. Λουκάς Φουρλάς – Έλαβε 74 ψήφους

4. Χρίστος Αγγελίδης Έλαβε 66 ψήφους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top