Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία καθώς αναμένεται να είναι αυξημένη σήμερα η τροχαία κίνηση στους δρόμους προς το Τρόοδος.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Στην περιοχή του Τρόοδους έχουν σπεύσει περίπολα από την τροχαία Αρχηγείου Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν γίνει τροχαίες διευθετήσεις για να αποφευχθεί ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ πέραν των δεκαπέντε αστυνομικών θα περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή του Τρόοδους.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί και αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση κυρίως προς το μεσημέρι, οπότε η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των μελών της που θα βρίσκονται εκεί. Καλεί επίσης τους εκδρομείς να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE