Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία καθώς αναμένεται να είναι αυξημένη σήμερα η τροχαία κίνηση στους δρόμους προς το Τρόοδος.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Στην περιοχή του Τρόοδους έχουν σπεύσει περίπολα από την τροχαία Αρχηγείου Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν γίνει τροχαίες διευθετήσεις για να αποφευχθεί ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ πέραν των δεκαπέντε αστυνομικών θα περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή του Τρόοδους.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί και αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση κυρίως προς το μεσημέρι, οπότε η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των μελών της που θα βρίσκονται εκεί. Καλεί επίσης τους εκδρομείς να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE