Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία καθώς αναμένεται να είναι αυξημένη σήμερα η τροχαία κίνηση στους δρόμους προς το Τρόοδος.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Στην περιοχή του Τρόοδους έχουν σπεύσει περίπολα από την τροχαία Αρχηγείου Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν γίνει τροχαίες διευθετήσεις για να αποφευχθεί ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ πέραν των δεκαπέντε αστυνομικών θα περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή του Τρόοδους.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί και αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση κυρίως προς το μεσημέρι, οπότε η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των μελών της που θα βρίσκονται εκεί. Καλεί επίσης τους εκδρομείς να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE