Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Αν και το χιόνι λιγοστό, αυξημένη αναμένεται η κίνηση προς το Τρόοδος - Επί ποδός η Αστυνομία

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία καθώς αναμένεται να είναι αυξημένη σήμερα η τροχαία κίνηση στους δρόμους προς το Τρόοδος.

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Στην περιοχή του Τρόοδους έχουν σπεύσει περίπολα από την τροχαία Αρχηγείου Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν γίνει τροχαίες διευθετήσεις για να αποφευχθεί ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ πέραν των δεκαπέντε αστυνομικών θα περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή του Τρόοδους.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί και αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση κυρίως προς το μεσημέρι, οπότε η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των μελών της που θα βρίσκονται εκεί. Καλεί επίσης τους εκδρομείς να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE