Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτό είναι το όνομα που θα διαλέξει όταν γίνει βασιλιάς

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτό είναι το όνομα που θα διαλέξει όταν γίνει βασιλιάς

Στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι στραμμένη η προσοχή όλου του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ πως ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις, λόγω της απουσίας του πατέρα του.

Το όνομα του Ουίλιαμ φαίνεται να μονοπωλεί στις συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που απορούν ποιο όνομα θα επιλέξει ο πρίγκιπας όταν γίνει βασιλιάς.

Το συγκεκριμένο ερώτημα είχε απαντηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή στο “A Right Royal Podcast” όταν η συζήτηση στράφηκε στη μελλοντική βασιλεία του Πρίγκιπα της Ουαλίας και στο όνομα που θα επιλέξει όταν γίνει βασιλιάς.

Η βασιλική συντάκτρια του Sunday Times, Roya Nikkhah είχε δηλώσει τότε πως θα διατηρήσει το όνομά του και θα αποκαλείται βασιλιάς William V (Ουίλιαμ ο πέμπτος).

“Όταν εγκαινίασε τα Earthshot ήταν ο δούκας του Cambridge αλλά αποκαλούσε τον εαυτό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Κι αυτό γιατί θέλει να είναι γνωστός ως πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς οι Αμερικάνοι τον ξέρουν και τον αγαπούν ως πρίγκιπα Ουίλιαμ“, είπε η Roya Nikkhah.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE