Κακόβουλη ζημιά σε άγαλμα Αρχ. Μακαρίου στην Πάφο με συνθήματα κατά ΚΟΠ - Ψάχνει τους δράστες η Αστυνομία - Φωτογραφία

Κακόβουλη ζημιά σε άγαλμα Αρχ. Μακαρίου στην Πάφο με συνθήματα κατά ΚΟΠ - Ψάχνει τους δράστες η Αστυνομία - Φωτογραφία

Υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε άγαλμα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής διαπιστώθηκε από περίπολο της ΑΔΕ Πάφου ότι στην προτομή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών, γράφτηκαν συνθήματα κατά προσώπου που σχετίζεται με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως έχει προβεί σε ενέργειες για διαγραφή των συνθημάτων τα οποία γράφτηκαν με σπρέι μπογιάς.

Τα συνθήματα σβήστηκαν μερικώς ενώ αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής συνεργείο του Δήμου Πάφου να μεταβεί στο σημείο για να τα καθαρίσει με πιεστήρα νερού, σημείωσε.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE