Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

Μια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για τις περισσότερες γυναίκες. Όμως αυτό το πρότυπο είναι πλέον ξεπερασμένο, όπως επιβεβαιώνει μια έρευνα για τον πιο γοητευτικό τύπο του. Όπως παρατήρησαν οι ειδικοί, το 76% των γυναικών ελκύεται περισσότερο από έναν άντρα με έντονα αναπτυγμένη τη γυναικεία πλευρά του εαυτού του.

Για την ακρίβεια, ενώ τα «αγοροκόριτσα» γοητεύονται από τους μάτσο τύπους, οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται από τη στεροτυπικά εννοούμενη θηλυκότητα δυσκολεύονται περισσότερο να αντισταθούν σε άντρες τρυφερούς και ρομαντικούς – δηλαδή με χαρακτηριστικά που, παραδοσιακά, έχουν συνδεθεί με το γυναικείο φύλο.

Μάλιστα συμβαίνει και το αντίστροφο: οι άντρες που αυτοπροσδιορίζονται ως πιο «αρρενωποί» ελκύονται από τα «αγοροκόριτσα», ενώ εκείνοι που απολαμβάνουν, για παράδειγμα, απενοχοποιημένα μια ρομαντική κομεντί, βρίσκουν το ταίρι τους σε γυναίκες που μοιράζονται τις ίδιες προτιμήσεις.

Επομένως, η επικεφαλής της έρευνας Dr. Wiebke Neberich πιστεύει ότι, όταν τουλάχιστον μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, τα ομώνυμα έλκονται: «Μια υγιής σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και αλληλοϋποστηρίζονται. Οι άντρες και οι γυναίκες με παρόμοιες προσωπικότητες συνήθως ταιριάζουν περισσότερο, καθώς έχουν κοινές ανάγκες, κοινά συναισθήματα και κατά κανόνα αντιλαμβάνονται τον κόσμο με παρόμοιο τρόπο. Όλα αυτά βοηθούν ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις».

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν νέες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στις 20:45 πως πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.  Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη τη χώρα, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στη Χάιφα, καθώς και σε περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γάζα και τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας πύραυλος «πέρασε» τον Iron Dome στη Χάιφα, μεταδίδει το Al Jazeera, με τουλάχιστον πέντε άτομα να έχουν τραυματιστεί. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE