Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ανήλικη, ο 52χρονος πατριός της εκμεταλλευόταν την σχέση που είχε μαζί της και το γεγονός ότι ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας και την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της, χαϊδεύοντάς την συστηματικά στα γεννητικά της όργανα, ενώ είχε προσπαθήσει και να βγάλει με τη βία τα ρούχα της.
Η κατάθεση της 14χρονης δόθηκε το πρωί της Παρασκευής παρουσία παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που διέταξε περαιτέρω έρευνα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται να κληθεί ο 52χρονος σε προανακριτική απολογία.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




