Ιωάννινα: Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου

Ιωάννινα: Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 78χρονος που έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (10 Φεβρουαρίου) στην περιοχή των Αμπελοκήπων στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirus.tv, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες για την προστασία της οικίας του ενόψει της κακοκαιρίας της Κυριακής, όταν ξαφνικά γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE