ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει τους δύο γιους του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, για την κατάσταση της υγείας του. Ο δευτερότοκος αποφάσισε αμέσως να ταξιδέψει στη Βρετανία.

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε το γεγονός πως η συνάντηση πατέρα και γιου κράτησε λιγότερο από μία ώρα, παρότι οι δυο τους είχαν να βρεθούν μήνες. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ένας ειδικός σε βασιλικά θέματα αποκάλυψε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μόνο για 30 λεπτά, έτσι ώστε ο βασιλιάς να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον είπε αποκλειστικά στον βασιλικό συντάκτη της εφημερίδας The Sun, Ματ Γουίλκινοσν, ότι ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε την Τρίτη (6/2/2024) μόνο για 30 λεπτά με τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι καθώς αν το τετ α τετ τους κρατούσε περισσότερο θα κατέληγε σε… δύσκολη συζήτηση.

Όπως ανέφερε ο Τζόμπσον, ήταν πιθανόν να εμβαθύνουν σε περίπλοκα και αγχωτικά θέματα που θα εμπόδιζαν την ανάκαμψη του βασιλιά.

Ο ειδικός σε βασιλικά ζητήματα πρόσθεσε ότι η αρτηριακή πίεση του βασιλιά Καρόλου δεν πρέπει να είναι υψηλή. «Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία», εξήγησε.

«Το καλύτερο για εκείνον είναι να είναι ήρεμος».

Επίσης σημείωσε ότι: «Μετά το αρχικό φιλί, την αγκαλιά και τα “σε αγαπώ μπαμπά”, “ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα”, τι θα ακολουθήσει; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή του πίεση».

Ο Χάρι έμεινε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου και όχι σε κάποια βασιλική κατοικία και επέστρεψε στο αεροδρόμιο για να βρεθεί και πάλι πίσω στην οικογένειά του, τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο του παιδιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το ταξίδι του για να βρεθεί δίπλα στον άρρωστο πατέρα του είχε διάρκεια μόλις 26 ωρών!

Επίσης δεν είδε καθόλου τον αδερφό του Γούλιαμ καθώς η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια μοιάζει να είναι οριστική.

Μετά τη συνάντησή του με τον Χάρι, ο βασιλιάς πέταξε στο Σάντριγχαμ και εθεάθη χαμογελαστός καθώς έφτασε στην εκκλησία το πρωί της Κυριακής μαζί με την Καμίλα. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση πως έχει καρκίνο.

Ο ειδικός σε βασιλικά θέματα είπε ακόμα ότι είναι πιθανό να μείνει στο Wood Farm, ένα σπίτι με περισσότερη ηρεμία.

Ήταν ένα αγαπημένο σημείο της μητέρας του, της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έμενε συχνά στο Wood Farm, μια αγροικία στους χώρους του κτήματος, αφού αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2017.

«Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ άρρωστη, πήγε στο Wood Farm. Εκεί έζησε και ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τη συνταξιοδότησή του. Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος και μπορεί να είναι εκεί με μερικούς υπηρέτες και να χαλαρώσει πραγματικά».

Ο Βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο ανέφερε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top