LIKE ONLINE

Απίστευτος τύπος προσπάθησε να κάνει σερφ με το αυτοκίνητο του: Η επική απάντηση που έδωσε σε αστυνομικό

Απίστευτος τύπος προσπάθησε να κάνει σερφ με το αυτοκίνητο του: Η επική απάντηση που έδωσε σε αστυνομικό

Απίστευτο είναι το γεγονός που έλαβε μέρος στη Νέα Υόρκη, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητο του στην παραλία.

Σε ένα περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην παραλία της Νέας Υόρκης, ένας άνδρας συνελήφθη αφού οδήγησε το αυτοκίνητο του στον ωκεανό. Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο 49χρονος Jason Brzuszkiewicz, φέρεται να επεδίωξε να επιτύχει έναν και μόνο στόχο: να οδηγήσει στην παραλία, ένα εγχείρημα που οδήγησε στη σύλληψη και στη μετέπειτα κατηγορία για μη καταβολή τέλους πρόσβασης.

Το γεγονός συνέβη λίγο πριν από τις 9 π.μ. της Τρίτης (6/2), όταν ο Brzuszkiewicz φέρεται να έκανε ελιγμό με το φορτηγό του, περνώντας την κλειστή πύλη πρόσβασης στην παραλία New Smyrna Beach. Αγνοώντας την πινακίδα «DO NOT ENTER», έφτασε στην ακτή, μια ενέργεια που καταγράφηκε λεπτομερώς σε βίντεο από το γραφείο του σερίφη της Volusia. Το υλικό αποκαλύπτει τον Brzuszkiewicz να οδηγεί στα ρηχά νερά της παραλίας, σε κάποιο σημείο μάλιστα επιχειρώντας να κάνει ντριφτ με το όχημά του.

Κατά την αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους ναυαγοσώστες, ο Brzuszkiewicz εξέφρασε την επιθυμία του να οδηγήσει στην παραλία, προφανώς αγνοώντας ή αδιαφορώντας για τους περιορισμούς που ίσχυαν. Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι η πρόσβαση οχημάτων στην παραλία απαγορεύεται υπό τις παρούσες συνθήκες, οπότε ο Brzuszkiewicz απάντησε «Δεν φταίω εγώ που το αυτοκίνητο μου δεν κάνει σερφ».

Αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό αναδεικνύει όχι μόνο την αδιαφορία για τους τοπικούς κανονισμούς και την ασφάλεια των επισκεπτών της παραλίας, αλλά και την απρόβλεπτη φύση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top