Στην Κύπρο ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ για επίσκεψη εργασίας

Στην Κύπρο ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ για επίσκεψη εργασίας

Ο Παλαιστίνιος Υπουργός Εξωτερικών Ριάντ αλ-Μάλκι θα πραγματοποιήσει σήμερα, επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο δρ αλ-Μάλκι θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων Εξωτερικών. Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Εν συνεχεία, ο κ. Κόμπος θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τον ομόλογό του.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οι διμερείς σχέσεις καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο δρ αλ-Μάλκι θα γίνει δεκτός από τoν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.