Έκκληση στους Τ/κ να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές από Πλατφόρμα στα κατεχόμενα

Έκκληση στους Τ/κ να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές από Πλατφόρμα στα κατεχόμενα

H «Πλατφόρμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» ξεκίνησε μια προσπάθεια για την αύξηση της συμμετοχής των Τουρκοκυπρίων στις Ευρωεκλογές και κάλεσε όλους τους Τ/κ άνω των 18 που κατέχουν ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να ελέγξουν κατά πόσον είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους μέσω της Πλατφόρμας https://etv.elections.moi.gov.cy.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η "Αβρούπα" γράφει σήμερα ότι η ίδια Πλατφόρμα κάλεσε τους Τ/κ να μεταβούν στα γραφεία της με όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να τους διευκολύνει για την εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους.

Η Πρόεδρος της Πλατφόρμας, Ντερϊά Μπεγιατλί σημειώνει ότι η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα και καλεί τους Τουρκοκύπριους να πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν, προκειμένου η φωνή τους να ακούγεται στην Ευρώπη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE