Εμπορικό πλοίο βυθίστηκε στη θάλασσα του Μαρμαρά - Έξι μέλη του πληρώματος αγνοούνται

Εμπορικό πλοίο βυθίστηκε στη θάλασσα του Μαρμαρά - Έξι μέλη του πληρώματος αγνοούνται

Εμπορικό πλοίο με εξαμελές πλήρωμα βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη θάλασσα του Μαρμαρά, νότια της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές.

Το εμπορικό πλοίο μήκους 69 μέτρων, που μετέφερε ξηρό φορτίο, εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά τις 06:30 (τοπική ώρα, 05:30 ώρα Ελλάδας) την ώρα που βρισκόταν στα ανοικτά του νησιού Ιμραλί, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από τις ακτές της Κωνσταντινούπολης, επεσήμανε το τουρκικό υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με τις αρχές, το εμπορικό πλοίο με σημαία Τουρκίας έπαψε να εκπέμπει σήμα στις 07:12 τοπική ώρα.

Τρία πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το πλοίο. Εκεί κοντά βρέθηκε άδειο σωσίβιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE