Πρόεδρος ΟΕΒ: Συμφωνήθηκαν με ΠτΔ ενέργειες για βοήθεια στο επιχειρείν

Πρόεδρος ΟΕΒ: Συμφωνήθηκαν με ΠτΔ ενέργειες για βοήθεια στο επιχειρείν

Συγκεκριμένες ενέργειες για να βοηθηθεί το επιχειρείν συμφωνήθηκαν κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Αντώνης Αντωνίου, σημειώνοντας ότι το πιο πιθανόν είναι να αναφερθούν από την Προεδρία οι επόμενες κινήσεις.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Αντωνίου ανέφερε ότι είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση. «Εμβαθύναμε σε διάφορα θέματα όσον αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στον τόπο, ανταλλάξαμε απόψεις για κάποια θέματα», είπε, αναφέροντας ότι συμφωνήθηκαν και συγκεκριμένες ενέργειες για να βοηθήσουν το επιχειρείν. Πρόσθεσε, ότι, μάλλον θα αναφερθούν από την Προεδρία οι επόμενες κινήσεις και αποφάσεις που θα ληφθούν.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τις αποφάσεις, ο κ. Αντωνίου είπε ότι δεν θα ήθελε να αναφερθεί σε αυτό πιο αναλυτικά.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε ότι μίλησαν για θέματα εργασιακά, ενέργειας και θέματα που αφορούν φορολογικές μεταρρυθμίσεις, μεταξύ άλλων. «Αλλά κάποια από αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις για να υλοποιηθούν πιο σύντομα», είπε.

Σε άλλη ερώτηση ο κ. Αντωνίου είπε ότι ήταν ανοικτή η ατζέντα και ότι δεν υπήρχε κάποιο προγραμματισμένο θέμα. Ανέφερε ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων και ότι ενημερώθηκαν και για τις ενέργειες που γίνονται από την Προεδρία, ιδιαίτερα όσον αφορά μεσοπρόθεσμες αποφάσεις, προσθέτοντας ότι αντάλλαξαν σκέψεις «για πιο σύντομες ενέργειες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Live: Ο Τραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Επιβεβαιώνει ο Νετανιάχου

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE