Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα - Η κατάσταση υγείας του

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε 23χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργοτάξιο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο τραυματίας έχει κρατηθεί για νοσηλεία αλλά σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε εργοτάξιο στην Πάφο 23χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου εργαζόμενος εκεί στην προσπάθεια του να εκκινήσει φορτοτήρα του εργοταξίου, αυτός μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στην αριστερή του πλευρά.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάταγμα μίας πλευράς και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE