Καύσιμα: «Αύξηση στο πετρέλαιο διεθνώς…είμαστε στο περίμενε» - Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Καύσιμα: «Αύξηση στο πετρέλαιο διεθνώς…είμαστε στο περίμενε» - Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Αυξομειώσεις βλέπουμε συνεχώς στα καύσιμα, κάτι το οποίο δημιουργεί ένα άγχος στους πολίτες για το πώς θα εξελιχθούν, αφού αλλάζουν ανάλογα με τα καινούρια φορτία και την κατάσταση διεθνώς.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου ανέφερε ότι «έγιναν κάποιες μικρές αυξήσεις πριν λίγες μέρες και τώρα είναι σε σταθερά επίπεδα»

«Το πετρέλαιο διεθνώς πήγε λίγο πάνω, 1-2 δολάρια, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί, είμαστε στο περίμενε», πρόσθεσε.

Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε που κυμαίνονται οι τιμές αυτές τις μέρες καθώς και τα φθηνότερα και ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια.

Δείτε αναλυτικά:

Αμόλυβδη 95

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,361

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,297

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,419

 

Τα φθηνότερα:

 

Τα ακριβότερα:

 

Αμόλυβδη 98

 

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,427

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,319

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,575

 

Τα φθηνότερα:

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Πετρέλαιο Κίνησης

 

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,480

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,414

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,529

 

Τα φθηνότερα:

 

Τα ακριβότερα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.