LIKE ONLINE

Γλάρος στην Αγγλία βρήκε ηλεκτρονικό τσιγάρο και άρχισε να ατμίζει: «Σε τι εποχές ζούμε;» - Δείτε βίντεο

Γλάρος στην Αγγλία βρήκε ηλεκτρονικό τσιγάρο και άρχισε να ατμίζει: «Σε τι εποχές ζούμε;» - Δείτε βίντεο

Σε ένα περιστατικό που υπογραμμίζει τις ολοένα και πιο περίεργες διασταυρώσεις μεταξύ της άγριας ζωής και της ανθρώπινης ζωής, ένα βίντεο με έναν γλάρο να φαίνεται να ατμίζει σε ένα πάρκινγκ στο Ντόρτσεστερ έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ένας χρήστης γνωστός ως «Milosaur4», έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 193.000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 12.000 φορές, γεγονός που δείχνει την ευρεία γοητεία αυτού του ασυνήθιστου θεάματος. Ο γλάρος, που συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω με ένα πράσινο ηλεκτρονικό τσιγάρο, γίνεται άθελά του πρωταγωνιστής σε μια μοναδική ιστορία.

Ο Darren Scource, ένας 42χρονος θεατής και ο βιντεογράφος πίσω από αυτή τη viral στιγμή, διηγήθηκε την έκπληξή του όταν έγινε μάρτυρας της σκηνής. Έχοντας επιχειρήσει να μπει στο πάρκινγκ της Trinity Street, ο Scource δεν ήταν προετοιμασμένος για το θέαμα που τον περίμενε.

 

Η αντίδραση του ανθρώπου που κατάφερε να απαθανατίσει αυτό το μοναδικό γεγονός αποτελεί ένα μείγμα δυσπιστίας και χιούμορ. Η εικασία ότι ο γλάρος μπορεί είτε να βρήκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο έδαφος είτε το πήρε από κάποιον ανυποψίαστο περιστατικό προσθέτει ένα επίπεδο ίντριγκας πίσω από την ιστορία.

Το θέαμα ενός γλάρου με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, όσο χιουμοριστικό και αν είναι, υπογραμμίζει τη διάχυτη εμβέλεια των ανθρώπινων προϊόντων στο φυσικό περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα των ζώων στα αστικά τοπία.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top