Προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδα στο ΑΠΟΕΛ-Άρης - Συνελήφθη και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 25χρονος

Προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδα στο ΑΠΟΕΛ-Άρης - Συνελήφθη και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 25χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, πριν την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΡΗΣ στο στάδιο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται στην είσοδο των σταδίων, εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου μια φωτοβολίδα. Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση εναντίον του. Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τα γήπεδα μέχρι και τις 14 Μαρτίου, 2024 όπου θα είναι η επόμενη δικάσιμος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE