Πάφος: Σύλληψη 47χρονου για την απόπειρα φόνου

Πάφος: Σύλληψη 47χρονου για την απόπειρα φόνου

Να θυμίσουμε πως ο 26χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος στις 9 Σεπτεμβρίου τη νύχτα μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία και ακολούθως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία .

Χειροπέδες σε 47χρονο Γεωργιανό μόνιμο κάτοικο Λεμεσού πέρασε η Αστυνομία μετά από πληροφορίες ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται στην πρόσφατη απόπειρα φόνου που έγινε κοντά στο Mall της Πάφου σε βάρος 26χρονου.

Άντρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως εγκλημάτων της Αστυνομίας Πάφου στη βάση καταθέσεων αξιολόγησαν τα στοιχεία και σήμερα πριν από λίγο συνέλαβαν τον 47χρονο ως ύποπτο για υπόθεση απόπειρας φόνου

Διαβάστε περισσότερα εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.