ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στη Φλωρεντία - Τουλάχιστον δύο νεκροί μετά την κατάρρευση σε εργοτάξιο

Τραγωδία στη Φλωρεντία - Τουλάχιστον δύο νεκροί μετά την κατάρρευση σε εργοτάξιο

Δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν σε κατάρρευση εργοταξίου στην ιταλική πόλη της Φλωρεντίας, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί.

Οι πυροσβέστες έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στη βορειοδυτική περιοχή της πόλης και προκλήθηκε από την κατάρρευση μιας πλάκας σε ένα κτίριο.

Ο Eugenio Giani, ο πρόεδρος της περιφέρειας της Τοσκάνης, δήλωσε στο SkyTG24 ότι δύο εργάτες ανασύρθηκαν από τα ερείπια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ότι υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για άλλους τρεις εργάτες που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι κάτω από την πλάκα. Στο Telegram, ο Giani δήλωσε νωρίτερα ότι περισσότεροι από ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, χωρίς να δώσει ακριβή αριθμό.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Φλωρεντίας Dario Nardella δήλωσε στο SkyTG24 ότι τρεις εργάτες έχασαν τη ζωή τους, τρεις νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και ένας απροσδιόριστος αριθμός ανθρώπων αγνοείται.

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top