Υπό κράτηση ο 41χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό εστιατορίου στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 41χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό εστιατορίου στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την απόπειρα εμπρησμού εστιατορίου – μπαρ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου.

Ο 41χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνδέθηκε επιστημονικά με τεκμήριο που εντοπίστηκε στη σκηνή και συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση του.

Η φωτιά στο εστιατόριο προκάλεσε μικρής έκτασης ζημιές στον εξοπλισμό και στην είσοδο του εστιατορίου, αφού έγινε έγκαιρα αντιληπτή και κατασβέστηκε από μέλη της Αστυνομίας, με τη χρήση πυροσβεστήρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.