Μ. Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης μου ζητεί να του απολογηθώ και να τον αποζημιώσω»

Μ. Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης μου ζητεί να του απολογηθώ και να τον αποζημιώσω»

Επιστολή από τον τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδη, φαίνεται να έλαβε ο συγγραφέας του βιβλίου «Κράτος Μαφία», Μακάριος Δρουσιώτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων του, απολογία και αποζημιώσεις. Παράλληλα, υπενθυμίζει πως η Αρχή κατά της Διαφθοράς αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα την ερευνητική ομάδα που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την έρευνα για το βιβλίο του.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, «τις παραμονές της έναρξης της έρευνας έλαβα επιστολή από το δικηγορικό γραφείο Άντη Τριανταφυλλίδη, το οποίο μαζί με το γραφείο Θεόδωρου Οικονόμου, εκπροσωπούν τον κ. Αναστασιάδη. Ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων μου, απολογία και αποζημιώσεις!»

Ακολούθως, αναφέρει ότι ασφαλώς και απορρίπτω τα αιτήματα του για τους ακόλουθους λόγους:
• Τα όσα έγραψα είναι αληθή γεγονότα ή/και σχόλια.
• Ήταν καθήκον και υποχρέωση μου να αποκαλύψω οτιδήποτε περιήλθε σε γνώση μου για θέματα διαφθοράς.
• Το κράτος δικαίου είναι στις προτεραιότητες της ΕΕ στην οποία, ευτυχώς, η Κύπρος είναι κράτος μέλος.

«Θεωρώ την κίνηση αυτή του τέως Προέδρου ως προσπάθεια εκφοβισμού μου, ενόψει της επικείμενης έρευνας από την Αρχή Κατά της Διαφθοράς», υποστήριξε ο κ. Δρουσιώτης.

«Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να με εκφοβίσει. Ανυπομονώ να κληθώ ενώπιον Αρχής για να τεκμηριώσω όσα καταγράφω στο βιβλίο μου», τόνισε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE