Eργατικό ατύχημα: Σε ιδιωτική κλινική 46χρονος - Τραυματίστηκε σε κεφάλι και πόδια από πτώση υαλοπίνακα - Η κατάσταση υγείας του

Eργατικό ατύχημα: Σε ιδιωτική κλινική 46χρονος - Τραυματίστηκε σε κεφάλι και πόδια από πτώση υαλοπίνακα - Η κατάσταση υγείας του

Eργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα έγινε γύρω στις πέντε το απόγευμα, όταν 46χρονος που ασχολείτο με μετακίνηση καλωδίων σε πλυντήριο αυτοκινήτων τραυματίστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από πτώση υαλοπίνακα.

Ο 46χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα πόδια και είχε αρχικά μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα αριστερού ισχίου και τραύμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο, μετά από επιθυμία του ιδίου, και μετέβη σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως πληροφορούμαστε, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE