ΠτΔ για Ναβάλνι: «Είμαι αποτροπιασμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατό του σε μια Ρωσική φυλακή»

ΠτΔ για Ναβάλνι: «Είμαι αποτροπιασμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατό του σε μια Ρωσική φυλακή»

«Σκληρό υπερασπιστής της ελευθερίας» χαρακτήρισε Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου ο θάνατος ανακοινώθηκε την Παρασκευή (16/2).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση ο ΠτΔ, « ηιστορία θα θυμάται τον Αλεξέι Ναβάλνι ως έναν αληθινό και σκληρό υπερασπιστή της ελευθερίας, της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ως σύμβολο θάρρους και αποφασιστικότητας. Είμαι αποτροπιασμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατό του σε μια ρωσική φυλακή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE