Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Οι ανακριτές της υπόθεσης αποφάσισαν ότι δεν υπήρχαν λόγοι, για την προσαγωγή του υπόπτου στο δικαστήριο, ώστε να εξασφαλιστεί διάταγμα για την περαιτέρω κράτησή του.
Εξάλλου, αναμένεται ότι εντός της ημέρας ο 41χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι “σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τη μελέτη του μαρτυρικού υλικού αποφασίστηκε από τους ανακριτές ότι δεν υπήρχαν λόγοι παρουσίασης του υπόπτου στο δικαστήριο, για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του”.
Όπως σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εν αναμονή και της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης, που εξασφάλισε προηγουμένως, προχώρησε χθες στη σύλληψη του 41χρονου κλητήρα του νεκροτομείου.
Στο μεταξύ, χθες δεν κατέστη δυνατό να τελεστεί η κηδεία του βρέφους, αφού οι εξελίξεις δεν το επέτρεψαν. Η ταφή αναμένεται να τελεστεί εκτός απροόπτου σήμερα, στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λευκωσία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις