Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Σε βάρος των γονιών των αγοριών σχηματίστηκε δικογραφία.
Ειδικότερα, η μαθήτρια προσήλθε σήμερα Παρασκευή (16/2) στο ΑΤ Χαλκίδας μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε ότι προ ημερών ενημερώθηκε από συμμαθητή της ότι άγνωστοι είχαν δημιουργήσει ηλεκτρονικά άσεμνο σκίτσο το οποίο είχε φωτογραφία του προσώπου της.
Η επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα τεσσάρων ατόμων στο Instagram και εν συνεχεία μεταφορτώθηκε σε άλλη κλειστή ομάδα των 20 ατόμων στην ίδια πλατφόρμα.
Η ανήλικη υπέδειξε ως δράστες δύο συμμαθητές της.
Για το ζήτημα ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανήλικων Χαλκίδας, η οποία διέταξε το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των γονιών των αγοριών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις