Βρήκαν πυρσούς και καπνογόνα μέσα στις τουαλέτες πριν το ΑΕΚ-Ανόρθωση

Βρήκαν πυρσούς και καπνογόνα μέσα στις τουαλέτες πριν το ΑΕΚ-Ανόρθωση

Πυρσούς και καπνογόνα εντόπισε η Αστυνομία στο «ΑΕΚ Αρένα» πριν το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν πριν από το παιχνίδι, εντοπίστηκαν σε τουαλέτα καπνογόνα και πυρσοί.

Τα αντικείμενα παραλήφθηκαν από τις Αρχές και αναμένεται να εξεταστούν.

Οι Αρχές διερευνούν το εν λόγω περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE