Έγινε «βούκινο» πριν τον γάμο: Η νύφη στη Βρετανία έπιασε την πεθερά να... θηλάζει τον γαμπρό

Έγινε «βούκινο» πριν τον γάμο: Η νύφη στη Βρετανία έπιασε την πεθερά να... θηλάζει τον γαμπρό

Αντιμέτωπη μ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε μία νύφη την ημέρα του γάμου της, όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και είδε τον μέλλοντα σύζυγό της.

Πολλοί θα περίμεναν ότι η νύφη έπιασε τον μέλλοντα σύζυγο να την απατά ή γενικότερα να κάνει κάτι νομικά ή ηθικά ανεπίτρεπτο, ωστόσο το θέαμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Όταν λοιπόν, άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας, η νύφη είδε τη μητέρα του γαμπρού να τον θηλάζει.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν μία μακιγιέρ στη Βρετανία, με το όνομα Jenny, βοήθησε τη μέλλουσα νύφη να πάει στην τουαλέτα, πριν την ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Τότε, μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε μία σκηνή, στην οποία συμμετείχαν ο γαμπρός και η μητέρα του.

Η διοργανώτρια του pod αφηγήθηκε την ιστορία της Jenny σε ένα επεισόδιο του κωμικού βρετανικού podcast «Unfiltered Bride».

Είδε τον γαμπρό να θηλάζει

Αρχικά ανέφερε ότι «η νύφη μπήκε στην τουαλέτα και αυτό που είδε είναι αρκετό για να τελειώσει ένας γάμος». Όχι δεν εννοούσε απιστία, ναρκωτικά ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια, αλλά κάτι ακόμα πιο παράξενο. Προς αποτροπιασμό των έκπληκτων ακροατών, η διοργανώτρια του podcast αποκάλυψε πως «Τον θήλαζε η μαμά του».

Σύμφωνα με την αφηγητή της ιστορίας η νύφη: «Φρίκαρε με την εικόνα και αηδίασε, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό». Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE