Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Ο 28χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ύποπτο πρόσωπο εισήλθε σε αρτοποιείο, στην επαρχία Αμμοχώστου και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από την εργαζόμενη, χρηματικό ποσό του ταμείου. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 28χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου και ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της ληστείας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις