Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Φρίκη στην Ελλάδα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 70χρονο πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος είπε στην αστυνομία, ότι το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Πιθανολογείται ότι το έγκλημα τελέστηκε ήδη από χθες.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.