LIKE ONLINE

Θα τρομάξετε: Μητέρα δώδεκα παιδιών αποκάλυψε πόσα χρήματα ξοδεύει σε μια εβδομάδα (vid)

Θα τρομάξετε: Μητέρα δώδεκα παιδιών αποκάλυψε πόσα χρήματα ξοδεύει σε μια εβδομάδα (vid)

Η Britni Church, μια 35χρονη μητέρα 12 παιδιών από τη Wichita του Κάνσας, αψηφά τους κανόνες της σύγχρονης οικογενειακής ζωής, αγκαλιάζοντας τις χαρές και τις προκλήσεις που συνεπάγεται η διαχείριση ενός νοικοκυριού δεκατεσσάρων ατόμων.

Σε μια ειλικρινή αποκάλυψη στη Southwest News Service, η Church μοιράστηκε τις οικονομικές και υλικοτεχνικές πραγματικότητες της ανατροφής 12 παιδιών, από τους λογαριασμούς στα σούπερ-μάρκετ μέχρι το πόσες φορές βάζει πλυντήριο, τονίζοντας την ακλόνητη δέσμευσή της στην οικογένειά της παρά τα τρομακτικά έξοδα που συνεπάγεται.

Το ταξίδι της Church στη μητρότητα ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών με τη γέννηση της πρώτης της κόρης, της Crizman, το 2004. Με την πάροδο των ετών, η οικογένειά της μεγάλωσε και περιλαμβάνει την Jordan, 17 ετών, τον Caleb, 16 ετών, τον Jace, 15 ετών, την Cadence, 13 ετών, και την Jesalyn, 11 ετών, από μεταγενέστερες σχέσεις. Μόλις γνώρισε το σύντροφο που είναι μαζί του σήμερα απέκτησαν ακόμη πέντε παιδιά.

Για να στηρίξει τη μεγάλη οικογένειά της, η Church εργάζεται ως διακοσμήτρια τούρτας, μια δουλειά που απαιτεί δημιουργικότητα και ακρίβεια, όπως και το έργο της διαχείρισης του νοικοκυριού της. Με έναν εβδομαδιαίο λογαριασμό στο σούπερ-μάρκετ ύψους 400 δολαρίων, το κόστος διατροφής της οικογένειάς της είναι σημαντικό, ωστόσο η Church βλέπει αυτά τα έξοδα όχι ως βάρος αλλά ως ευλογία. Η μητέρα ανέφερε μέσα στην βδομάδα βάζει 21 φορές πλυντήριο, ενώ χρειάζεται 80 πάνες την εβδομάδα για τα μικρότερα παιδιά.

Πέρα από τα βασικά για την τροφή και τον ρουχισμό, η Church τονίζει επίσης τη σημασία του να γιορτάζουμε την ατομικότητα και τα ορόσημα κάθε παιδιού. Διαθέτει έως και 100 δολάρια για τα γενέθλια κάθε παιδιού, ποσό που ανέρχεται σε 1200 δολάρια ετησίως, και διασφαλίζει μια εορταστική περίοδο διακοπών με έναν προϋπολογισμό 4.000 δολαρίων για χριστουγεννιάτικα δώρα, τρόφιμα και διακοσμήσεις. Αυτές οι γιορτές είναι ζωτικής σημασίας για την Church, αποτελώντας απόδειξη της αφοσίωσής της στο να κάνει κάθε μέλος της οικογένειάς της να νιώθει ότι εκτιμάται και αγαπιέται.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top