Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης φέρεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στα Κούκλια, ιδιοκτησίας 80χρονου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην σκηνή τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως διαφάνηκε νωρίτερα, πριν από την πρόκληση της πυρκαγιάς, εργολάβος ασχολείτο με την ανακαίνιση της κατοικίας, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί συσκευή συγκόλλησης και κατά την διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν και εύφλεκτα υλικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η φωτιά εκδηλώθηκε στην στέγη η οποία περιείχε ξύλα, πολυστερίνη και διάφορα άλλα υλικά, είπε ο κ. Νικολάου, λέγοντας ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE