Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης φέρεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στα Κούκλια, ιδιοκτησίας 80χρονου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην σκηνή τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως διαφάνηκε νωρίτερα, πριν από την πρόκληση της πυρκαγιάς, εργολάβος ασχολείτο με την ανακαίνιση της κατοικίας, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί συσκευή συγκόλλησης και κατά την διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν και εύφλεκτα υλικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η φωτιά εκδηλώθηκε στην στέγη η οποία περιείχε ξύλα, πολυστερίνη και διάφορα άλλα υλικά, είπε ο κ. Νικολάου, λέγοντας ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE