Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης φέρεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στα Κούκλια, ιδιοκτησίας 80χρονου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην σκηνή τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως διαφάνηκε νωρίτερα, πριν από την πρόκληση της πυρκαγιάς, εργολάβος ασχολείτο με την ανακαίνιση της κατοικίας, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί συσκευή συγκόλλησης και κατά την διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν και εύφλεκτα υλικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η φωτιά εκδηλώθηκε στην στέγη η οποία περιείχε ξύλα, πολυστερίνη και διάφορα άλλα υλικά, είπε ο κ. Νικολάου, λέγοντας ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE