Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Διενεργούσαν εργασίες σε οικία και έπιασε φωτιά - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης φέρεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε εξοχική κατοικία στα Κούκλια, ιδιοκτησίας 80χρονου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στην σκηνή τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως διαφάνηκε νωρίτερα, πριν από την πρόκληση της πυρκαγιάς, εργολάβος ασχολείτο με την ανακαίνιση της κατοικίας, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί συσκευή συγκόλλησης και κατά την διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν και εύφλεκτα υλικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η φωτιά εκδηλώθηκε στην στέγη η οποία περιείχε ξύλα, πολυστερίνη και διάφορα άλλα υλικά, είπε ο κ. Νικολάου, λέγοντας ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE