Έφυγαν με αντικείμενα αξίας μισού εκατομμυρίου οι διαρρήκτες στη Λάρνακα - Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα

Έφυγαν με αντικείμενα αξίας μισού εκατομμυρίου οι διαρρήκτες στη Λάρνακα - Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα, αφού τέσσερις κουκουλοφόροι μπήκαν σε σπίτι γυναίκας.

Τα εν λόγω πρόσωπα απείλησαν τη γυναίκα με ψαλίδι κήπου, αφού παραβίασαν την πισινή πόρτα της οικίας.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λάρνακας, Σπύρος Χρυσοστόμου, αφού απέσπασαν κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα από τις τρεις γυναίκες, ανάγκασαν την ιδιοκτήτρια να τους υποδείξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο απέσπασαν χρυσαφικά, η αξία των οποίων υπολογίζεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ, καθώς και 4 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Η κατοικία θα εξεταστεί από την υπηρεσία εγκληματολογικών υπηρεσιών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Παράλληλα, εξετάζεται το κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης της οικίας, ως επίσης και άλλα της περιοχής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE