ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για πέντε μέρες 29χρονος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Στο κελί για πέντε μέρες 29χρονος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον 29χρονου εξέδωσε σήμερα Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών στην Πάφο.

Πρόκειται για δεύτερο άτομο που συνελήφθηκε χτες, στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Πάφο, στις 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυμομίας ο 29χρονος κάτοικος Πάφου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στις 15 Φεβρουαρίου και 28χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το απόγευμα της 13ης Φεβρουαρίου οδηγός οχήματος παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο, έπειτα από σχετικό σήμα αστυνομικών, σε δρόμο της Πάφου. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του.

Τα δύο πρόσωπα, που επέβαιναν στο όχημα, το εγκατέλειψαν σε σημείο του χωριού Έμπα και διέφυγαν τρέχοντας. Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο οδηγός του οχήματος θεάθηκε να ρίχνει σε ταράτσα εγκαταλελειμμένης οικίας μια τσάντα που, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 114 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησαν έρευνες σε οικίες και όχημα, που συνδέονται με τα δυο άτομα, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 884 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους ενός κιλού και 19 περίπου γραμμαρίων και χρηματικό ποσό ύψους 75,000 περίπου ευρώ.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top