Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 46 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στο κεντρικό Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της αφρικανικής χώρας.

Λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από την πόλη Μοπτί με προορισμό την πρωτεύουσα Μπαμακό «συγκρούστηκε με φορτηγό» που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση, μεταξύ των κοινοτήτων Κεσεντούγκου και Ουάν. «Ο προσωρινός απολογισμός κάνει λόγο για 15 νεκρούς και 46 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Μάλι και αποδίδονται συνήθως στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και των οχημάτων, καθώς και σε απρόσεκτη οδήγηση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE