Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη πορείας φοιτητών

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη πορείας φοιτητών

Eπεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την ολοκλήρωση πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική επιχείρηση στη Νομική Σχολή.

Άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πέταξαν πέτρες, πυροτεχνήματα και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στο ύψος της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE