Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη πορείας φοιτητών

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη πορείας φοιτητών

Eπεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την ολοκλήρωση πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική επιχείρηση στη Νομική Σχολή.

Άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πέταξαν πέτρες, πυροτεχνήματα και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στο ύψος της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.