ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Αυξάνονται τα ερωτήματα για τον πατέρα των παλαιοχριστιανών - Εργαζόταν μέσω...τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσαν

Κορινθία: Αυξάνονται τα ερωτήματα για τον πατέρα των παλαιοχριστιανών - Εργαζόταν μέσω...τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσαν

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον 46χρονο πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία μετά τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη φύση της εργασίας που παρείχε στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου μέσω... τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσαν.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 46χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Star ο 46χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε πάρει μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης το 2020 επικαλούμενος λόγους υγείας

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις για το καθεστώς εργασίας του 46χρονου η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχου. Όπως είπε σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ «έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Εχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο».

Ο 46χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία. Αφού, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

«Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου προσθέτοντας ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Όσον αφορά την τύχη των παιδιών του 46χρονου, ο γαμπρός του υποστήριξε στο Star ότι «παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους , τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους. Μαθαίνανε τα βασικά» ενώ στην ερώτηση αν έχει εικόνα για το πού βρίσκονται απάντησε ότι «σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top