Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες.

Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται εντός του FIR Λευκωσίας, περιλαμβάνουν πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών/επεισόδια αεράμυνας και σε αυτές θα συμμετέχουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE