Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες.

Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται εντός του FIR Λευκωσίας, περιλαμβάνουν πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών/επεισόδια αεράμυνας και σε αυτές θα συμμετέχουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE