Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Το TikTok εξακολουθεί να παραβιάζει τον κανόνα της Ινδονησίας που απαγορεύει τις εντός εφαρμογής συναλλαγές, δήλωσε υπουργός την Τρίτη.

Η TikTok είχε αναγκαστεί να κλείσει τη σχετικά νέα της υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, TikTok Shop, στην Ινδονησία, αφού η χώρα απαγόρευσε πέρυσι τις ηλεκτρονικές αγορές στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενη την ανάγκη προστασίας των μικρότερων εμπόρων και των δεδομένων των χρηστών.

Ο ινδονησιακός τεχνολογικός όμιλος GoTo δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η TikTok, που ανήκει στην κινεζική ByteDance, είχε ολοκληρώσει μια συμφωνία που συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο για την αγορά του 75,01% της Tokopedia έναντι 840 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Teten Masduki, ο Ινδονήσιος υπουργός για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ο οποίος μιλούσε συχνά κατά του TikTok Shop πριν από την απαγόρευση του περασμένου έτους, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η TikTok εξακολουθεί να μην έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό.

“Ο υπουργός Εμπορίου πρέπει να επιπλήξει την TikTok ώστε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό, αν δεν το κάνει τότε … υπονομεύεται η εξουσία της κυβέρνησης“, δήλωσε.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE