ΔΙΕΘΝΗ

Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Ινδονησία: Το TikTok παραβιάζει την απαγόρευση συναλλαγών εντός της εφαρμογής, λέει υπουργός

Το TikTok εξακολουθεί να παραβιάζει τον κανόνα της Ινδονησίας που απαγορεύει τις εντός εφαρμογής συναλλαγές, δήλωσε υπουργός την Τρίτη.

Η TikTok είχε αναγκαστεί να κλείσει τη σχετικά νέα της υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, TikTok Shop, στην Ινδονησία, αφού η χώρα απαγόρευσε πέρυσι τις ηλεκτρονικές αγορές στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενη την ανάγκη προστασίας των μικρότερων εμπόρων και των δεδομένων των χρηστών.

Ο ινδονησιακός τεχνολογικός όμιλος GoTo δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η TikTok, που ανήκει στην κινεζική ByteDance, είχε ολοκληρώσει μια συμφωνία που συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο για την αγορά του 75,01% της Tokopedia έναντι 840 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Teten Masduki, ο Ινδονήσιος υπουργός για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ο οποίος μιλούσε συχνά κατά του TikTok Shop πριν από την απαγόρευση του περασμένου έτους, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η TikTok εξακολουθεί να μην έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό.

“Ο υπουργός Εμπορίου πρέπει να επιπλήξει την TikTok ώστε να συμμορφωθεί με τον κανονισμό, αν δεν το κάνει τότε … υπονομεύεται η εξουσία της κυβέρνησης“, δήλωσε.

Πηγή: Reuters

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top