ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με «πλούσιο» βιογραφικό και ειδίκευση στις Φυλακές ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης

Με «πλούσιο» βιογραφικό και ειδίκευση στις Φυλακές ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης

Με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα έχει πρώτη συνάντηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του διορισμού του ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης.

Η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει, αύριο Τετάρτη, στις 9 π.μ., επίσκεψη στο Τμήμα Φυλακών, όπου θα έχει συνάντηση και με τον νέο αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών, Χάρη Φιλιππίδη.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Φυλακών σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για τον διορισμό του Χάρη Φιλιππίδη στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών, παραθέτει και σύντομο βιογραφικό του, σύμφωνα με το οποίο γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1973, με καταγωγή από την κατεχόμενη Κατωκοπιά και την Αραδίππου.

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του FBI στην Αμερική. Σπούδασε σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ποινική Δικαιοσύνη με ειδίκευση στις Φυλακές και στα Σωφρονιστικά Συστήματα, καθώς επίσης και Διοίκηση Οργανισμών. Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολής Μετεκπαίδευσης Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρακολούθησε αριθμό εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό σε θέματα όπως είναι, η ισότητα φύλων στα Σώματα Ασφαλείας, ηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη, διαχείριση καταστάσεων κρίσεων, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις και μέσα μαζικής ενημέρωσης, στρατηγική ηγεσία, κ.α. Είναι πιστοποιημένος ως Υπεύθυνος Έργων και έχει, όπως αναφέρεται, αρκετή εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων Έργων.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPOL, και της Γενικής Συνέλευσης της INTERPOL, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top