ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απούσα η Αννίτα από τη Σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων - Τι την ενόχλησε

Απούσα η Αννίτα από τη Σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων - Τι την ενόχλησε

Πρόλαβε την Αννίτα Δημητρίου ο Νίκος Χριστοδουλίδης και προκαλώντας ενόχληση στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Έκτακτη σύσκεψη αρχηγών κομμάτων συγκάλεσε χθες το απόγευμα για σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ενόχληση στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου καθώς πρώτον, πρόκειται για ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής και ήδη είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Κατά δεύτερον, η ίδια με την ιδιότητά της ως Πρόεδρος της Βουλής, κάλεσε σύσκεψη για το ίδιο θέμα πριν από δύο εβδομάδες για την ερχόμενη Πέμπτη, με καλεσμένο μάλιστα τον Υπουργό Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ΔΗΣΥ εκπροσώπησε στη σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων τον Νίκο Σύκα, υπό την αρμοδιότητα του συντονιστή της Παράταξης σε θέματα της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής.

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου υποστήριξε πως «η σύσκεψη του Προεδρικού δεν έχει στόχο την οποιαδήποτε νομοθετική αλλαγή ή παράταση της εφαρμογής της μεταρρύθμισης».

Ερωτηθείς γιατί συγκάλεσε την σύσκεψη σήμερα παρόλο που υπήρχε ήδη προγραμματισμένη σύσκεψη στη Βουλή υπό την πρόεδρο του Σώματος, ο Γιάννης Αντωνίου απάντησε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκοπιμότητα, απλά έτσι βόλευε το πρόγραμμα του Προέδρου και των αρχηγών κομμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top