«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, που κρατείται ως υπόδικος για δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (19/2) και καταγγέλθηκε σήμερα (20/2) στις 7 το πρωί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχτηκαν από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λάρνακα.

Στη σκηνή έγιναν έρευνες και από ανιχνευτικούς σκύλους της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE