«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, που κρατείται ως υπόδικος για δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (19/2) και καταγγέλθηκε σήμερα (20/2) στις 7 το πρωί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχτηκαν από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λάρνακα.

Στη σκηνή έγιναν έρευνες και από ανιχνευτικούς σκύλους της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE