«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, που κρατείται ως υπόδικος για δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (19/2) και καταγγέλθηκε σήμερα (20/2) στις 7 το πρωί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχτηκαν από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λάρνακα.

Στη σκηνή έγιναν έρευνες και από ανιχνευτικούς σκύλους της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE