«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, που κρατείται ως υπόδικος για δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (19/2) και καταγγέλθηκε σήμερα (20/2) στις 7 το πρωί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχτηκαν από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λάρνακα.

Στη σκηνή έγιναν έρευνες και από ανιχνευτικούς σκύλους της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE