«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

«Γάζωσαν» το όχημα υπόδικου για το φόνο του Καλογερόπουλου - Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, που κρατείται ως υπόδικος για δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, το περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (19/2) και καταγγέλθηκε σήμερα (20/2) στις 7 το πρωί στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίχτηκαν από πυροβόλο όπλο.

Σημειώνεται ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λάρνακα.

Στη σκηνή έγιναν έρευνες και από ανιχνευτικούς σκύλους της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE