Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε στη Λευκωσία, η Αστυνομία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε 20χρονη που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κατάσταση πανικού.

Η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ισόγειο της πολυκατοικίας όσο και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.