Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα για την έκρηξη στη Λευκωσία - Δόθηκαν οδηγίες

Σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε στη Λευκωσία, η Αστυνομία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό,για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε 20χρονη που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κατάσταση πανικού.

Η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ισόγειο της πολυκατοικίας όσο και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE