Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Η Christina Aguilera δεν φοβάται να μιλήσει όταν πρόκειται να ταχθεί κατά του σεξισμού. Η βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ADWEEK για την καταπολέμηση των διπλών προτύπων στην κοινωνία και για το πώς η μάρκα σεξουαλικής ευεξίας Playground, την οποία διευθύνει, κάνει ακριβώς αυτό.

«Αυτό το κομμάτι, της σεξουαλικότητας, ήταν πολύ φυσικό για εμένα. Υπάρχει στη μουσική μου, στη ζωή μου, στον κόσμο μου», δήλωσε η τραγουδίστρια για την εταιρεία που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία της.

«Έχω βιώσει από πρώτο χέρι τα διπλά πρότυπα [που εφαρμόζονται για τις γυναίκες]- και με έχουν ντροπιάσει επειδή είμαι ανοιχτή, εκφράζομαι σεξουαλικά και προσπαθώ να ενδυναμώσω άλλες γυναίκες. Οι άνθρωποι το φοβούνται αυτό», είπε επίσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE