ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης - Ικανοποίηση για κατάργηση του τέλους €350 για επιχειρήσεις

ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης - Ικανοποίηση για κατάργηση του τέλους €350 για επιχειρήσεις

«Το ΚΕΒΕ χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΕΒΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα μέτρα, συνολικού κόστους €60 εκατ. είναι προς την ορθή κατεύθυνση και μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην αντιμετώπιση του πληθωρισμού και των άλλων επιπτώσεων από την αύξηση του ενεργειακού κόστους».

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζει το ΚΕΒΕ για την παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου της επιχορήγησης στον ηλεκτρισμό για τη βιομηχανία και την κατάργηση του τέλους, των €350 για τις επιχειρήσεις που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του ΚΕΒΕ.

Όπως τονίζει το ΚΕΒΕ, τα δύο αυτά μέτρα θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στις δραστηριότητες τους και θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος τους.

«Το ΚΕΒΕ θεωρεί ότι η φιλοσοφία των μέτρων, που είναι στοχευμένα και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, συνάδει με τις πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου. Ταυτόχρονα το πακέτο των μέτρων θα λειτουργήσει θετικά για όλη την οικονομία, αφού επιχειρήσεις, νοικοκυριά και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα τύχουν σημαντικής ελάφρυνσης και στήριξης στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top