Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Διασωληνωμένη με μηνιγγίτιδα φοιτήτρια που ήταν σε κατάληψη

Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Διασωληνωμένη με μηνιγγίτιδα φοιτήτρια που ήταν σε κατάληψη

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά την είδηση ότι φοιτήτρια του ιδρύματος νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένη.

H κοπέλα, σύμφωνα με το patrisnews είναι φοιτήτρια του Μαθηματικού και εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο με εξάνθημα, διαταραχή στην πίεση και σύγχυση.

Η φοιτήτρια συμμετείχε εδώ και τέσσερις εβδομάδες στην κατάληψη του Μαθηματικού το οποίο συστεγάζεται με το Βιολογικό Τμήμα.

Το κτίριο σήμερα θα παραμείνει κλειστό και θα γίνει απολύμανση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE