Σωτήρης Ιωάννου: «Παραμένει η υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία της Λάρνακας»

Σωτήρης Ιωάννου: «Παραμένει η υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία της Λάρνακας»

Την ξεκάθαρη θέση ότι η υποψηφιότητά του δεν ήταν και δεν είναι υπό την αίρεση καμίας άλλης υποψηφιότητας οποιουδήποτε κόμματος, εκφράζει ο βουλευτής του ΕΛΑΜ και υποψήφιος για τη δημαρχία της Λάρνακας, Σωτήρης Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο «T», o κύριος Ιωάννου διαψεύδει τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών που θέλουν τον ίδιο να αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω των εξελίξεων στον ΔΗΣΥ με την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Μιχάλη Ππεκρή, λέγοντας πως «το ΕΛΑΜ έχει αποδείξει να δίνει τις μάχες του και μάλιστα νικηφόρα».

Κλείνουν οι εκκρεμότητες στον ΔΗΣΥ

Την ίδια ώρα, κλίμα εφορίας και ανακούφισης επικρατεί  στην Πινδάρου, ύστερα και από την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Ευαγγελίδη για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Λάρνακας, η οποία ανακοινώθηκε μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Μιχάλη Ππεκρή για τη δημαρχία της πόλης. Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση των δύο και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο. 

Με τις τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο Λάρνακας, στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι έχει κλείσει ένα δύσκολο κεφάλαιο για το κόμμα, το οποίο δημιούργησε ένα κλίμα παρατεταμένης εσωστρέφειας, αλλά και το γεγονός ότι σώθηκε το γόητρο της ηγεσίας και περιόρισε τις ζημιές στο βαθμό που μπορούσαν να περιοριστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE