ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αγνοούμενη 11χρονη βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι - Τι εξετάζουν οι Αρχές

ΗΠΑ: Αγνοούμενη 11χρονη βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το παιδί αγνοούνταν σχεδόν για μία εβδομάδα, όταν το πρωί της περασμένης Πέμπτης βγήκε από το σπίτι του πατέρα της για να πάει στο σχολείο, ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στο λεωφορείο, όπως έκανε κάθε πρωί.

Έκτοτε είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Amber Alert για την εξαφάνισή της. Η σορός της βρέθηκε στο ποτάμι Trinity ανέφερε ο σερίφης στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τον ίδιο διενεργείται και η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του παιδιού.

Σύμφωνα με το ABC News, ο Don Steven McDougal, φίλος του πατέρα της Audrii, κατονομάστηκε από τους ερευνητές ως πρόσωπο ενδιαφέροντος.

Ο McDougal, ο οποίος ζει σε ένα τροχόσπιτο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι της Audrii, φέρεται να υποσχέθηκε να πάει την 11χρονη στη στάση του λεωφορείου της και ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε, σύμφωνα με τον σερίφη. Ο φίλος του πατέρα της και γείτονάς τους την είχε συνοδέψει στην στάση του λεωφορείου ξανά στο παρελθόν

Ο ίδιος ανέφερε ότι υπήρχαν μαρτυρίες ότι ο McDougal είχε αφήσει το παιδί στη στάση του λεωφορείου στο παρελθόν.

Ο McDougal συνελήφθη την Παρασκευή για μια άσχετη κατηγορία για βαριά επίθεση, σύμφωνα με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας. Έχει εκτεταμένο ποινικό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένου της παραπλάνησης ανηλίκου το 2008.

Η εισαγγελέας της κομητείας Polk του Τέξας, Shelly Bush-Sitton, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης κατά του McDougal και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο σερίφης δήλωσε ότι οι ερευνητές εργάστηκαν με βάση πληροφορίες από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του McDougal, για να καταλήξουν στην τοποθεσία όπου βρέθηκε η 11χρονη.

Μάλιστα χρειάστηκε να επιβραδύνουν την εκροή του νερού στον ποταμό προκειμένου το άψυχο σώμα του παιδιού να γίνει ορατό στους ερευνητές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top