ΔΙΕΘΝΗ

Ναβάλνι: H σύζυγός και η κόρη του στηρίζουν η μία την άλλη - «Θα το ξεπεράσουμε, σ' αγαπώ»

Ναβάλνι: H σύζυγός και η κόρη του στηρίζουν η μία την άλλη - «Θα το ξεπεράσουμε, σ' αγαπώ»

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια, είπε σήμερα ότι μαζί με την κόρη της Ντάσα παρηγορούν η μια την άλλη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι την περασμένη εβδομάδα σε ρωσική σωφρονιστική αποικία.

Η Γιούλια Ναβάλναγια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Χ που εμφανίζει την ίδια με την Ντάσα δίπλα-δίπλα, εκείνη κοιτάζει προς τον φακό καλύπτοντας το στόμα της με το χέρι και η Ντάσα είναι τυλιγμένη με ένα μαύρο παλτό και κοιτάζει θλιμμένη αλλού.

«Γλυκό μου κορίτσι. Ήρθα εδώ για να σε αγκαλιάσω και να σε στηρίξω και εσύ κάθεσαι και στηρίζεις εμένα. Τόσο δυνατή, γενναία και ανθεκτική.

Θα το ξεπεράσουμε αυτό, γλυκιά μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι εδώ. Σ' αγαπώ», γράφει η Γιούλια.

 

 

Δεν είναι σαφές πού και πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή. Η 47χρονη Ναβάλναγια βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο του συζύγου της, του πιο γνωστού Ρώσου αντιφρονούντα στη Δύση.

Η Ντάσα, το μεγαλύτερο παιδί του ζεύγους Ναβάλνι, είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ στις ΗΠΑ.

Η Γιούλια Ναβάλναγια έχει δεσμευτεί να συνεχίσει το έργο του συζύγου της και κατηγόρησε για τον θάνατό του τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, μια κατηγορία την οποία το Κρεμλίνο απέρριψε οργισμένα.

Ο Πούτιν δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τον θάνατο του Ναβάλνι, ο οποίος εξέτιε ποινές κάθειρξης για μια σειρά από κατηγορίες -ανάμεσά τους για εξτρεμισμό και απάτες- που έφθαναν συνολικά τα 30 χρόνια. Ο ίδιος υποστήριζε ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες για να τον φιμώσουν.

Το Κρεμλίνο έχει δηλώσει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατό του, ο οποίος όπως υποστηρίζει διερευνάται.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top