Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου προχώρησε την Πέμπτη στην έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για περίοδο 8 ημερών εναντίον δύο ανδρών, ηλικίας 21 και 55 ετών, που φέρονται ως οι πλοηγοί των δυο βαρκών που εντοπίστηκαν χθες στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στις δυο βάρκες επέβαιναν συνολικά 36 παράτυποι μετανάστες και εναντίον των δυο συλληφθέντων διερευνώνται 9 αδικήματα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα είναι του απαγορευμένου μετανάστη, της παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης παράνομης εισόδου ατόμων τρίτης χώρας στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης ατόμου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της μεταφοράς ατόμου δια υδάτινης οδού με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και αδικήματα που εμπίπτουν στον περί ταχύπλοων σκαφών Νόμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE