Ανοιχτή επιστολή Ισότητας προς Υπουργό Δικαιοσύνης - «Απλήρωτα δεκάδες υπερωριακά από τον Ιούλιο»

Ανοιχτή επιστολή Ισότητας προς Υπουργό Δικαιοσύνης - «Απλήρωτα δεκάδες υπερωριακά από τον Ιούλιο»

Σε ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα, αναφέρει ότι μετά από τη χθεσινή δημοσιοποίηση του μισθολογίου των Αστυνομικών για τις πληρωμές που θα γίνουν τέλος Φεβρουαρίου 2024, διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά ότι «δεκάδες υπερωριακά καθήκοντα, προπληρωμένες εκμισθώσεις και προσωποκρατήσεις, δεν θα πληρωθούν και θα παραμένουν εκκρεμή από τον Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2023».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις και Υπηρεσίες απέστειλαν στη Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου εδώ και πολλούς μήνες τα σχετικά έντυπα για να πληρωθούν ενώ προστίθεται ότι γίνονται πληρωμές για κάποια από αυτά «π.χ. πληρώθηκε του Νοέμβρη 2023 ενώ το ίδιο καθήκον του Οκτώβρη 2023 παραμένει απλήρωτο».

«Η πολιτεία δεν μας κάνει χάρη να μας πληρώνει αυτά που δουλεύουμε και δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο εμπαιγμό σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE